Familieadvokat

Find den helt rigtige advokat til familieretten

Kriseramt Far tager med som partsrepræsentant i Familieretshuset, kommunen og hos politiet (hvis du fx er blevet anmeldt for vold mod din eks ) men når det kommer til familieretten, overdrager vi sagen til en advokat som vi samarbejder med.
Vi anbefaler gratis en familieadvokat (til Retten), som vi ved passer til din sag. 

Det er vigtigt, at du finder den helt rigtige familieadvokat til din børnesag. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken advokat du vælger. Vi finder en familieadvokat til dig – som har tid til din sag.


Vi oplever desværre flere familieadvokater, som er konfliktoptrappende og ikke tænker på barnets bedste men udelukkende skyder med skarpt mod den anden forælder/advokat og derved gør situationen værre for alle – og dette gavner ikke din sag og skader kun barnet. De advokater vi samarbejder med har altid barnet i centrum.


Selv om du har fundet en anerkendt og dygtig familieadvokat, så er der tre ting, som vi mener, der skal være til stede/ du skal være opmærksom på, i forhold til valg af familieadvokat.

Kriseramt Far samarbejder med de dygtigste familieadvokater – og når vi når til retten anbefaler vi gerne en familieadvokat – og overleverer sagen, så du er bedst muligt stillet. Desuden afholder vi gerne et tværfagligt møde – som er din sikkerhed for, at familieadvokaten er godt inde i sagen.


Udover sagen om forældremyndighed, bopæl og samvær kan en familieadvokat give dig klarhed over din situation og derved skabe et overblik som kan forebygge problemerne – inden de opstår på følgende familieområder.


Testamenter og ægtepagter
Arv og dødsboer
Ugifte samlevende
Ægteskab
Seperation og skilsmisse


Det er en god idé, at kontakte Kriseramt Far for at få anbefalet en familieadvokat til en kommende retssag – det er ganske gratis. Vi skal dog have en mail med lidt om sagen og så sender vi dig den familieadvokat, som vi vil mener passer til din sag.

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Danmarks eneste gratis akutlinje for fædre

Ring på 70 60 59 10

Peter Roed

Initivativ tager Kriseramt Far

“Vi tager ikke en klients interesse på samme måde som en advokat. Vi har altid barnet i centrum og støtter herigennem de fædre, som vi hjælper.

Det er vigtigt med en realistisk tilgang.”

5/5

Anmeldelse fra Christian

For Christian blev mødet med Kriseramt Far grundlaget for hans videre samvær med børnene. En sag der, indtil da, så ud til at ende på ekskonens banehalvdel.
Læs hele Christians historie og alle andre anmeldelser på Trustpilot.
Scroll to Top