Familieadvokat

Find den helt rigtige advokat

Det er vigtigt, at du finder den helt rigtige familieadvokat til din børnesag. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken advokat du vælger. Vi finder en familieadvokat til dig.

Vi oplever desværre flere familieadvokater, som er konfliktoptrappende og ikke tænker på barnets bedste men udelukkende skyder med skarpt mod den anden forælder/advokat og derved gør situationen værre for alle – og dette gavner ikke din sag og skader kun barnet.

Selvom du har fundet en rigtig anerkendt og dygtig familieadvokat, så er der tre ting, som vi mener, der skal være til stede/du skal være opmærksom op i forhold til valg af familieadvokat.

Kriseramt Far samarbejder med de dygtigste familieadvokater – og når vi når til retten anbefaler vi gerne en familieadvokat – og overleverer sangen, så du er bedst muligt stillet og eventuelt afholder et tværfagligt møde – som er din sikkerhed for, at familieadvokaten er godt inde i sagen.

Udover sagen om forældremyndighed, bopæl og samvær kan en familieadvokat give dig klarhed over din situation og derved skabe et overblik som kan forebygge problemerne – inden de opstår på følgende familieområder. 

  • Testamenter og ægtepagter
  • Arv og dødsboer
  • Ugifte samlevende
  • Ægteskab
  • Seperation og skilsmisse

Det er en god idé, at kontakte Kriseramt Far for at få anbefalet en familieadvokat til en kommende retssag – det er ganske gratis. Vi skal dog have en mail med lidt om sagen og så sender vi dig den familieadvokat, som vi vil mener passer til din sag.

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Danmarks eneste gratis akutlinje for fædre

Ring på 70 60 59 10

Peter Roed

Initivativtager Kriseramt Far

“Udover den faglige viden gennem mange sager i Familierethuset og kommunen er Kriseramt Fars force netop, at det ikke er psykologer eller jurister men har oplevet det på egen krop og ved hvad vi snakker om. Vi kan sætte os ind i din situation på en helt anden måde.”
5/5

Christian

For Christian blev mødet med Kriseramt Far grundlaget for hans videre samvær med børnene. En sag der, indtil da, så ud til at ende på ekskonens banehalvdel.

Læs hele Christians historie og alle andre anmeldelser på Trustpilot.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.