Udtalelser

Mathias, Amager

Far til Lilje på 4 år

“Peter fra ‘Kriseramt Far’ har hjulpet mig rigtig godt på vej! Min datter skal flytte langt væk og jeg blev noget så frustreret og tænkte straks i banerne ‘jura og statsforvaltning’ etc. Hvilket er helt forkert at ty til uden omtanke! Peter gav mig først afløb for mine frustrationer og lod mig se tingene fra det vigtigste perspektiv: Min Datter.

Blandt andet af Peters personlige erfaring lærte jeg desuden, at systemet ikke påskønner konfliktskabende argumenter – med eller uden beviser. Med min retfærdigheds-værende personlighed havde det hurtigt kunne gå galt i forhold til mit samværd, for jeg ville nok blive opfattet som konfliktskabende.

Det er godt givet ud at snakke med kriseramtfar.dk, så man ikke kommer til at kaste sig ud i noget, som man måske slet ikke havde fantasi til at tro kunne ske, i vores moderne retslige danske samfund.

Jeg har nu en strategi fra ‘Kriseramt Far’ som har vendt op og ned på hele min situation! – Så tusinde tak for hjælpen, jeg vender tilbage om halvandet år, når næste ‘fase’ starter.”

Christian, Kongens Lyngby

Far til Emilie på 6 og Lucas 10 år
“Kriseramt Far gav mig rigtig meget. Jeg fik afløb for nogle følelser og samtidig fokus på de rigtige ting. Rådgivningen gav mig mulighed for at sætte børnene før mig selv og forstå hvordan systemet fungerer.”

Martin, Vejle

Far til Bastian på 3 år
“Jeg snakkede med ‘Kriseramt Far’ i telefonen og ville vide om det var nødvendigt at have en med i Statsforvaltningen som bisidder, da jeg havde hørt at det kunne blive svært. Jeg var også i tvivl om man allerede skulle have en advokat i min situation. Det var rart at få vendt tingenene med en som selv havde været noget igennem.

Det er slet ikke sikkert, at vi skal i Statsforvaltningen men jeg er i chock pga. min kone er gået fra mig og nu føler jeg mig bedre forberedt, hvis vi ender i en konflikt om børnene.”

Jimmy, Vordingborg

Far til Jonas 4 og Filip 7 år
“Tingene har været og er stadigvæk voldsomme i min situation. Mine børn er blevet taget fra mig nu på 6 måned. Jeg ved var ved at gå helt ned i et sort hul og jeg har ikke tude gå til lægen med en depression fordi jeg har hørt, at den ville kunne blive brugt mod mig. Det var godt at få lettet hjertet til ‘Kriseramt Far’ og fandt ud af, at jeg ikke er den eneste der står tilbage i afmagt . Jeg har nu ringet et par gange og fik råd til hvem jeg kunne kontakte og står muligvis overfor et nyt advokatvalg. Tak for snakken, det betød meget.”

Christian, Esbjerg

Far til Emilie på 8 og Carl 12 år
“Ofte når der tales om ømme punkter som børn, delebørn, samvær. Så er det mere regel end undtagelse at folk lidt negliserer lidt dine følelser omkring. “Det skal nok gå”, “Mon ik det løser sig”, “Nej det kunne hun da ikke finde på”.

Det var rart at tale med en der lyttede og havde haft lidt af samme oplevelser på kappen.”
fars rettigheder fælles forældremyndighed

Bjarke, Ballerup

Far til Nanna på 11 år
“Jeg havde før været til møde i Statsforvaltningen, som var gået helt galt og jeg følte mig kørt over som far. Da jeg skulle til møde på et senere tidspunkt bestilte jeg en samtale med Kriseramt Far for at høre om mulighederne som bisidder i Statsforvaltninngen. Jeg fortryder på intet tidspunkt, at jeg tog Kriseramt Far med. Det var en enorm støtte og opbakning, som jeg havde brug for til et møde. Rådgiveren fra Kriseramt Far sagde ting som jeg ikke selv vidste og som gjode at jeg ikke kunne gøre det bedre.”
barn på seng med mor

Henrik, Odense

Far til Luca på 4 mdr.
“Umiddelbart efter vores datters fødsel tog moderen på krisecenter og påstod jeg havde slået hende og begået psykisk vold mod hende. Jeg anede ikke havd jeg skulle gøre. Det eneste Statsforvaltningen sagde var, at jeg skulle ansøge om samvær. Her var Krisermt Far en ubeskrivelig hjælp. Jeg fik svar på alle de spørgsmål, som jeg havde behov for og derudover blev anbefalet en advokat, som jeg tog kontakt til.”

Lasse, Hillerød

Far til Merle 4 og Liva 6 år
“Min kone var utro i en længere periode, hvilket jeg opdagede. Jeg bestemte mig for at fraflytte lejligheden for at få ro på. Det jeg dog ikke vidste og som Kriseramt Far fortalte var, at jeg herved mistede bopælen og at jeg automatisk var blevet samværsforæler. Jeg var i en dyb krise og kunne ikke overskue noget. Peter fra Kriseramt far hjalp mig med at få styr på situationen. Det var rigtig rart at snakke med en der selv havdet været en masse igennem. Jeg følte ikke bare der blev lyttet, men jeg fik mange gode råd som jeg fulgte og som på kort men også længere sigt gav rigitg meget mening og skabte et bedre samarbejde for os som voksne.”
mand sidder og kigger ud i horisonten

Chris, Rødding

Far til Sejr på 5 år
“Jeg skriver for at sige dig stor tak. Tak for din hjælp og tak fordi du ville engagere dig og tak for din støtte, da jeg ingen andre havde. Det gjorde om ikke andet en forskel for mig.”

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Danmarks eneste gratis akutlinje for fædre

Ring på 70 60 59 10

Peter Roed

Initivativ tager Kriseramt Far

“Kriseramt Far tager ikke en klients interesse på samme måde som en advokat. Vi har altid barnet i centrum og støtter herigennem de fædre, som vi hjælper.

Det er vigtigt med en realistisk tilgang.”

5/5

Anmeldelser

Du kan læse alle Kriseramt Fars anmeldelser på Trustpilot.
Scroll to Top