Hvor adskiller vi os fra Foreningen Far

Kriseramt Far er ikke en Far Forening

mand krammer sine børn

Vi er et professionelt privat tiltag, der ikke modtager offentlige midler.

Kriseramt Far støtter primært fædre og arbejder praktisk, strategisk og taktisk med tingene og er med hele vejen igennem skilsmissen. Du kan læse andres fædres erfaringer med Kriseramt Far på Trustpilot eller her på hjemmesiden.

Kriseramt Far er ikke ikke en Far Forening men bliver dog, på trods af dette, ofte sammenlignet med en forening. Kriseramt Far adskiller sig og er noget helt andet end en Far Forening. Foreninger gør et udmærket arbejde i forhold til at få ændret lovgivningen og påvirke det politiske område.

Til forskel for en Far Forening, arbejder Kriseramt Far som professionel partsrepræsentant og kan derfor tage med dig hele vejen før, under og efter skilsmissen/samlivsophævelsen.

Vi laver dermed ikke det samme som en Far Forening da vi hos Kriseramt Far helt konkret kan hjælpe i sagerne fra start til slut.

Kriseramt Far tilbyder som de eneste:

Vi fokuserer på:

Det kræver utrolig stort indsigt i systemet og meget erfaring, hvis du skal rådgive på skilsmisseområdet.

Kriseramt Far adskiller sig også i at se på barnet i centrum og en helhedsorienteret løsning. Vi går ind for konfliktnedtrapning, og det handler for os ikke om at få kvinden ned med nakken og holde på rettighederne. Det handler om den bedste løsning for dine børn og jer som familie – selvom I ikke er sammen længere.

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Danmarks eneste akutlinje for fædre

Ring på 70 60 59 10

Peter Roed

Initivativ tager Kriseramt Far

“Vi tager ikke en klients interesse på samme måde som en advokat. Vi har altid barnet i centrum og støtter herigennem de fædre, som vi hjælper.

Det er vigtigt med en realistisk tilgang.”

5/5

Anmeldelse fra Malene

For Malene var Kriseramt Fars empatiske og kompetente vejledning det ståsted, hun havde brug for i en situation, der var blevet meget konfliktfyldt. Hun roser den kompetente kendskab til børns trivsel, og hvordan barnet altid er i fokus, når du får hjælp af Kriseramt Far.
Du kan om Malenes oplevelser og alle mine anmeldelser på Trustpilot.
Scroll to Top