Ydelser og priser

AFKLARINGSSAMTALE
Gratis

1. afklaringssamtale i telefonen er altid gratis. Ring på telefon 70 60 59 10 alle hverdage mellem kl. 9-15.

PERSONLIG RÅDGIVNING
2.000,-

Rådgivning koster 2.000,- pr. time. Det foregår enten ved personligt fremmøde i København eller Århus. Du kan få rådgivningen over telefon.

SKOLINGSMØDE
2.500,-

Dette møde er vigtigt, fordi du skal være så godt forberedt til dit kommende møde i Familieretshuset. Her gennemgår vi hvad der kommer til at ske og hvordan mødet vil foregå.

AKUT RÅDGIVNING UDEN FOR ÅBNINGSTID
3.500,-

Uden for alm. telefontid, (åbningstid er alle hverdage fra kl. 9-15) koster det 3.500,- for rådgivning.

Du kan sende sms “akut” på 70 60 59 10 og du bliver ringet op.

TVÆRFAGLIGT MØDE
3.000,-

Du kommer bedst fra start med denne mødetype.

Det er et møde med en familieretsadvokat og særlig rådgiver på børneområdet. Det koster 3.000,- for denne rådgivning (fx bodeling, økonomi, ægtefældebidrag og alt om børnene).

1. afklaringsnak i telefonen er altid gratis

Følgende personlig konsultation koster 2.000,- pr. time. Sagsgennemgang, skrivelser, telefonsamtaler og mailkorrespondance mm: 2.000,- i timen. 

Yderligere bistand ift. Familieretshuset/kommunen efter aftale.

Kriseramt Far er med dig hele vejen

Vi tilbyder ikke kun rådgivning – før, under og efter skilsmissen. Der kan nemt gå et halv år, til du sidder i en retten og indtil da og sideløbende er det en god idé at få rådgivning i kommunikation, samarbejdet og helshedsorienteret løsning. Her er det vigtigt, at det er børnene du sætter i centrum – men også passer på du ikke laver fejltrin som afgør sagen før der er kommet for retten.

Gratis Advokatanbefaling - Hele landet

Hvis din sag ender i Familieretten, hjælper jeg dig med det rigtige valg af advokat. Jeg kan anbefale Familieretsadvokater i hele landet. Men for at finde den rigtige advokat til dig, er det vigtigt, at jeg kender til din sag, da en advokat ikke bare er en advokat – det skal være den rigtige med din fornødne ekspetise og erfaring.

Betalingsoplysninger

PARTSREPRÆSENTANT

Hvis jeg påtager mig din sag som partsrepræsentant, er det forskelligt, hvad prisen er alt afhængig af, hvor meget tid jeg bruger.

Jeg tager ikke pr. påbegyndt time eller kvarter – men udelukkende for den reelle tid, som jeg bruger.

Timeprisen er DKK 2.000,- inkl. moms.

FAMILIERETSHUSET & KOMMUNEN

Jeg tager med i Familieretshuset i hele landet. Det er forskelligt, hvad det koster – hvor i landet det er. Du får en samlet pris, som du på forhånd godkender.

Et eksempel er 6.500,- for at jeg tager med i Familieretshuset i København. Prisen er inkl. transport til og fra FRH. mødet op til to timer.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.