Kontakt

Du behøver ikke vide hvad du vil...

Det er nok, at du føler behov for hjælp eller nogen at tale med – så afklarer vi, hvor du kan få hjælp.

Kriseramt Far er landsdækkende og hjælper dig lige meget, hvor du befinder dig i Danmark.

Efter en gratis afklaringssamtale i telefonen vil det evt. kræve en rådgivning/personlig samtale på 1 time, hvis du vælger at gå videre med os. Personligt fremmøde vil foregå på vores hovedkontor i Søborg på Sjælland, eller efter særlig aftale i Odense eller Århus, eller virtuelt.

Det er vigtigt for Kriseramt Far at vide, hvordan du har fundet frem til siden, din oplysning vil kunne hjælpe andre fædre og forældre!

Afklaringssamtale i telefonen

Når du ringer ind, skal vi som udgangspunkt høre kort om din situation. Du vil blive stillet nogle spørgsmål, som har til formål at afklare, om vi kan hjælpe dig med din situation. Kan vi det, og ønsker du at gøre brug af Kriseramt Far, er næste skridt at booke tid til 1 times rådgivning over telefon eller ved personligt fremmøde. Rådgivningen tager altid udgangspunkt i dit individuelle behov. Det giver ofte mening med 2 rådgivninger med nogle dages mellemrum.

Privatliv og praktik

Kriseramt Far har selvfølgelig fuld fortrolighed, så du kan føle dig tryg. Navn, telefonnummer og dokumenter forbliver hos Kriseramt Far, og formidles under ingen omstændigheder videre til tredjepart uden skriftlig aftale med dig. Hvis du ønsker, at Kriseramt Far deltager som din partsrepræsentant i Familieretshuset, hos kommunen eller ved politiet – underskriver du en fuldmagt, der giver Kriseramt Far tilladelse til dette, og til – i forbindelse med repræsentationen. Det kunne også være andre relevante myndigheder omkring din sag eller en sag i PPR i skoleregi.

Skal du have en partsrepræsentant med i Familieretshuset eller kommunen – eller som bisidder hos politiet, skal du være opmærksom på, at der skal bookes et skolingsmøde (rådgivningsmøde) inden. Dette er nødvendigt for at kunne blive sat ind i tingene og møde dig og forberede dig mødet i Familieretshuset. Der skal altid laves en forhåndsbetaling før mødet i Familieretshuset/kommunen – dette sker når ví har fået mødedatoen.

Bestiller du en personlig samtale/rådgivning, skal du lave en forhåndsbetaling. Du skal melde afbud senest 24 timer før mødet ellers får du ikke dine penge tilbage.

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Danmarks eneste gratis akutlinje for fædre.

I weekenden fungerer telefonen som krisetelefon – mod betaling. Vi besvarer ikke generelle spørgsmål eller lettere sager i weekenden, kun svære forhold som bortførsel, krisecentersager, mistet samvær m.m. Kun akutte sager – og derfor er der også 100% i tillæg på timeprisen – udenfor alm. telefontid.

Besvarer vi ikke opkaldet med det samme, så ringer vi tilbage så hurtigt vi kan! 

Alle hverdage er du velkommen til at ringe inden for normal arbejdstid 8-15 og få op til 15 min. gratis afklaringssamtale. Du får under alle omstændigheder vejledning i om, du skal ind til en samtale, videre til et andet sted eller hvilken hjælp, der er den rette for dig.

Ring på 70 60 59 10

Peter Roed

Initivativtager Kriseramt Far

“Vi tager ikke en klients interesse på samme måde som en advokat. Vi har altid barnet i centrum og støtter herigennem de fædre, som vi hjælper.

Det er vigtigt med en realistisk tilgang.”

5/5

Anmeldelse fra Thomas

Thomas kæmpede ikke kun mod trusler og løgne men også et system, der ikke er kendt for at favorisere fædre. Heldigvis kunne Kriseramt Far bidrage med kompetente råd og vejledning, der virkelig ændrede situationen til det bedre.
Du kan om Thomas oplevelser og alle mine anmeldelser på Trustpilot.
Scroll to Top