Kontakt

Du behøver ikke vide hvad du vil...

Det er nok, at du føler behov for hjælp eller nogen at tale med – så afklarer vi, hvor du kan få hjælp.

Efter en gratis afklaringssamtale i telefonen vil det evt. kræve en rådgivning/personlig samtale på 1 time, hvis du vælger at gå videre med os. Personligt fremmøde vil foregå på vores hovedkontor i Søborg på Sjælland, eller efter særlig aftale i Odense eller Århus, eller virtuelt.

Det er vigtigt for Kriseramt Far at vide, hvordan du har fundet frem til siden, din oplysning vil kunne hjælpe andre fædre og forældre!

Afklaringssamtale i telefonen

Når du ringer ind, skal vi som udgangspunkt høre kort om din situation. Du vil blive stillet nogle spørgsmål, som har til formål at afklare, om vi kan hjælpe dig med din situation. Kan vi det, og ønsker du at gøre brug af Kriseramt Far, er næste skridt at booke tid til 1 times rådgivning over telefon, Skype eller ved personligt fremmøde. Rådgivningen tager altid udgangspunkt i dit individuelle behov. Det giver ofte mening med 2 rådgivninger.

Privatliv og praktik

Kriseramt Far har selvfølgelig fuld fortrolighed, så du kan føle dig tryg. Navn, telefonnummer og dokumenter forbliver hos Kriseramt Far, og formidles under ingen omstændigheder videre til tredjepart uden skriftlig aftale med dig. Hvis du ønsker, at Kriseramt Far deltager som din partsrepræsentant i Familieretshuset eller hos kommunen underskriver du en fuldmagt, der giver Kriseramt Far tilladelse til dette, og til – i forbindelse med repræsentationen – at have kontakt med Familieretten og andre relevante myndigheder omkring din sag.

Skal du have en partsrepræsentant med i Familieretshuset (tidligere Statsforvaltningen) eller kommunen, skal du være opmærksom på, at der skal bookes et skolingsmøde (rådgivningsmøde) inden. Dette er nødvendigt for at kunne blive sat ind i tingene og møde dig og lægge en strategi. Der skal altid laves en forhåndsbetaling før mødet i Familieretshuset/kommunen.

Bestiller du en personlig samtale, skal du lave en forhåndsbetaling. Du skal melde afbud senest 24 timer før mødet ellers får du ikke dine penge tilbage.

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Danmarks eneste gratis akutlinje for fædre.

I weekenden fungerer telefonen som krisetelefon – mod betaling. Vi besvarer ikke generelle spørgsmål eller lettere sager i weekenden, kun svære forhold som bortførsel, krisecenter-behov, mistet samvær m.m.

Du skal lægge en besked på telefonsvareren om, at du ønsker at bliver ringet op!

Alle hverdage er du velkommen til at ringe inden for normal arbejdstid 8-15 og få op til 15 min. gratis afklaringssamtale. Du får under alle omstændigheder vejledning i om, du skal ind til en samtale, videre til et andet sted eller hvilken hjælp, der er den rette for dig.

Ring på 70 60 59 10

Peter Roed

Initivativ tager Kriseramt Far
“Udover den faglige viden gennem mange sager i Familierethuset og kommunen er Kriseramt Fars force netop, at det ikke er psykologer eller jurister men har oplevet det på egen krop og ved hvad vi snakker om. Vi kan sætte os ind i din situation på en helt anden måde.”
5/5

Anmeldelse fra Thomas

Thomas kæmpede ikke kun mod trusler og løgne men også et system, der ikke er kendt for at favorisere fædre. Heldigvis kunne Kriseramt Far bidrage med kompetente råd og vejledning, der virkelig ændrede situationen til det bedre.
Du kan om Thomas oplevelser og alle mine anmeldelser på Trustpilot.
Scroll til toppen